Benieuwd hoe Movanis een voordeel kan zijn voor jouw bedrijf?

Over ons

Oplossingen voor logistieke automatisatie


Movanis is gespecialiseerd in toepassingen voor intralogistieke automatisering die zijn aangepast aan de behoeften van de klant. Movanis maakt van seriële magazijnapparatuur zoals heftrucks, trekkers en shuttles Automatisch Geleide Voertuigen (AGV's). Onze AGV's navigeren met behulp van laser- of GPS-technologie, waardoor binnen- en buitenactiviteiten eenvoudig haalbaar zijn. Onze AGV's zijn uitgerust met automatische palletdetectie en obstakelvermijdingstechnologie die het tot een zelfstandige en veilige oplossing maakt. Onze AGV's worden aangedreven door in-house ontwikkelde lithium-ionbatterijsystemen met sterk gereduceerde oplaadtijden in vergelijking met standaard loodzuurbatterijen. Oplaadcycli van 12 minuten maakt voor 24/7 werkomgevingen een constante AGV-inzet mogelijk.


De automatisering van bovenloopkranen en portaalkranen is een van onze kernactiviteiten. Movanis ontwikkelt functionele modules, zoals EasySway, om veilige en hoogwaardige kraanbesturingssystemen te bieden.

Technologische leider in automatisering


Movanis richt zich op de ontwikkeling en verkoop van Automatisch Geleide Voertuigen (AGV) systemen, kraanbesturing en lithium-ionbatterijsystemen. Onze 'smart driverless systems'  vormen betrouwbare, performante en flexibele oplossingen voor uw automatische magazijn- en goederentransporten.


Movanis werd opgericht in 2008. Wat begon als een onderzoeks- en innovatieproject naar AGV-technologie (Automatisch Geleide Voertuigen) is nu een onafhankelijke productielijn van AGV-systemen voor logistieke toepassingen en lithium-ionbatterijtechnologie. Movanis is een betrouwbare partner voor veel industriële klanten in Vlaanderen en in het buitenland, en een ideale innovatiepartner voor onderzoekscentra en universiteiten.

Betrouwbaarheid, performantie en flexibiliteit


Visie: een smart driverless systeem van Movanis is aangepast aan uw bedrijf, niet omgekeerd.


Waarden: U kunt rekenen op onze 3 verplichtingen jegens onze klant: betrouwbaarheid, performantie en flexibiliteit.


Movanis transformeert serievoertuigen van gerenommeerde constructeurs tot betrouwbare en performante smart-driverless systemen, d.w.z. AGV’s en kraanbesturingssystemen, op maat van de klant.  De engineering, mechanische en elektrische constructie, installatie en alle softwareontwikkeling voor onze oplossingen worden allemaal verzorgd door het Movanis-team. Dit betekent dat u slechts één partner nodig hebt voor de ontwikkeling van uw AGV- of kraanbesturingssysteem. Hierdoor wordt er een uiterst flexibele ontwikkelingsomgeving gecreëerd die aangestuurd wordt door de specifieke behoeften van uw toepassing. Smart driverless systemen van Movanis verlagen uw operationele kosten en verhogen de veiligheid in uw bedrijf.

Jobs

Weer een interessante dag op het werk...

Interesse om ons team te versterken?

We zijn momenteel op zoek naar