Benieuwd hoe Movanis een voordeel kan zijn voor jouw bedrijf?

Nieuws updates

LogiMAT 2024: Movanis Showcases titan and taurus AGV


Movanis' presence at LogiMAT 2024 in Stuttgart was marked by a flurry of activity as attendees flocked to their exhibition stand to witness firsthand the capabilities of the titan and taurus AGV's.

The positive feedback and enthusiastic response from attendees underscored the growing demand for innovative automation solutions in the logistics industry.

Summa drives forward with first AGV


The year 2023 is a special one for Summa. Not only does this innovative Belgian company celebrates its 50th anniversary. But it’s also the year wherein their first AGV is on the road.

"The transportation of goods between our production and shipping department is now completely automated. We save a lot of manual working hours and increase safety”, opens Rik Muylle, COO of Summa.

Bayer and Movanis: successful combo


Our smart driverless systems offer reliable, efficient and flexible solutions for a broad range of sectors.

Bayer AG, Division Crop Science trusted us to implement an AGV system at their Dormagen site in Germany.


Biggest challenges? Outdoor use and a trajectory shared with other traffic.

PRODUCTEN IN DE KIJKER

De titan outdoor is een counterbalanced heftruck met een hefcapaciteit tot 2500 kg. Hij is geschikt voor outdoor toepassingen en ruwe ondergronden. Standaard uitgerust met hydraulische vorken schuiven, optioneel vorken spreider.

De sigma is een trekker AGV die ingezet wordt voor automatisch transport met één of meerdere aanhangwagens. De robuuste uitvoering laat lasten trekken tot 35 ton toe, zowel indoor als outdoor. Hij kan uitgevoerd worden met onze EasyTrailer safety optie.

De taurus vorklift heeft een hefcapaciteit van 2000 kg. Hij beschikt over automatische vorkverstelling, met geïntegreerde sideshift. De taurus is uitermate geschikt voor het transport van brede ladingen. Hij kan uitgerust worden met een weerpakket.

ONZE SERVICE

Analyse en advies

Wanneer u een investering in logistieke automatisatie overweegt is het nuttig op voorhand een analyse van de bestaande situatie te maken, om inzicht te krijgen in de voorwaarden waaraan een toekomstig geautomatiseerd systeem moet voldoen. Een logistieke analyse van Movanis biedt u de mogelijkheid uw beslissing gefundeerd te nemen, op basis van correcte kengetallen zoals investeringskost, onderhoudskost en terugverdientijd.

Service

Bij Movanis kan u rekenen op een doorgedreven service, op elk moment. Onze service engineers zijn permanent stand-by om vanop afstand in te bellen met het AGV systeem in uw bedrijf om eerstelijns assistentie te bieden aan uw technische dienst in geval van storing. Bij ernstige pannes zijn we snel ter plaatse om te het probleem te verhelpen.

Onderhoud

Bij Movanis kan u rekenen op een doorgedreven onderhoud zodat de down-time van uw AGV systeem tot een absoluut minimum wordt beperkt. Er zijn diverse mogelijkheden voor periodiek, preventief onderhoud. Software updates kunnen vanop afstand worden uitgevoerd. In geval van stilstand door een onvoorzien defect komen onze service ingenieurs het probleem snel on-site oplossen. Hiervoor hebben we steeds de nodige wisselstukken op voorraad.

Opleiding

Movanis organiseert specifieke opleidingen voor systeem integratoren, onderhoudspersoneel en operatoren. Deze opleidingen zijn steeds op maat van de gebruiker en zijn specifiek AGV systeem en vinden plaats in ons bedrijf of on-site bij de klant.