U bent hier

AGV Types

Apollo is een laser geleide vorkheftruck met een uitgebreid en veelzijdig toepassingsgebied. Apollo heftrucks vormen de ideale oplossing voor automatisch transport in magazijnen en productie omgevingen. De Apollo vervoert palletten, containers en kisten tot 1400 Kg, vanaf de vloer tot een hoogte van 2,9 meter. De maximale snelheid bedraagt 1,8 m/s. Manuele bediening van het toestel blijft steeds mogelijk. Typische toepassingen voor de Apollo zijn o.a.

 

 

 

 

>>  transport tussen magazijnen

>>  transport van magazijn naar productie en omgekeerd

>>  end-of-line transport palletiseermachines en wikkelaars

 


De Taurus vorkheftruck heeft een hefcapiciteit van 1900 kg. Het toestel beschikt over automatische vorkverstelling, met geïntegreerde sideshift. De Taurus is uitermate geschikt voor het transport van brede ladingen.

 

 

>>  transport van brede ladingen

>>  transport van ladingen met wisselende afmetingen


De Atlas is een compacte, counterbalanced heftruck die tot 1500Kg kan tillen. Automatische vorkverstelling en sideshift zijn optioneel beschikbaar voor de Atlas AGV heftruck.

 

 

 >>  counterbalanced oplossing

 >>  automatisch stapelen

 


De Titan is een counterbalanced heftruck met een hefcapaciteit tot 8000Kg. Deze AGV is gebaseerd op de veelzijdige Still RX-60 vorkheftruck. 

 

 >>  Geschikt voor ruwe ondergronden

 >>  counterbalanced oplossing

 >>  grote hefcapaciteit

 


De Titan outdoor is een counterbalanced heftruck met een hefcapaciteit tot 8000Kg. Deze AGV is gebaseerd op de veelzijdige Still RX-60 vorkheftruck. 

 

 >>  Geschikt voor buiten gebruik

 >>  Geschikt voor ruwe ondergronden

 >>  counterbalanced oplossing

 >>  grote hefcapaciteit

 

 


De Carrier is de krachtpatser uit ons gamma, met een capaciteit tot 2,5 ton. Movanis Carrier is een counterbalanced, 4-weg zijlader waarmee transporten van zeer lange ladingen kunnen worden uitgevoerd.

 

 

>>  transport van lange ladingen

>>  counterbalanced oplossing

>>  transport van zware lasten

 


 

De Sigma is een trekker AGV die ingezet wordt voor automatisch transport met één of meerdere aanhangwagens. De robuuste uitvoering van de Sigma laat transport van lasten tot 6 ton toe, zowel indoor als outdoor. De navigatie gebeurt via lasergeleiding. In- en uitslag van de ladingen op de aanhangwagens gebeuren volledig automatisch. De Sigma AGV's worden typisch ingezet voor volgende transportopdrachten:

 

 

>>  transport van goederen tussen magazijnen op grote sites

>>  gesloten loop transport tussen productiestations

>>  outdoor oplossing

 

Sigma Outdoor navigeert indoor, zoals een gewone Sigma trekker, op reflectoren. Eenmaal outdoor, buiten het bereik van reflectoren, schakelt het toestel over op GPS navigatie. Hierdoor kunnen grote afstanden overbrugd worden tussen verschillende magazijnen of productie sites.

 


 

De Transit is een unit load of shuttle AGV die ingezet wordt voor het automatisch verplaatsen van ladingen tot 10 ton. Meerdere ladingen kunnen tegelijk vervoerd worden. De Transit kan geladen worden vanaf rollenbanen, hefplatorms of rolbruggen. Transport opdrachten voor de Transit AGV's zijn o.a.

 

>>  end-of-line transport vanaf rollenbanen

>>  transport van goederen tussen diverse assemblage stations

>>  automatisch transport van zware lasten

 


 

Alfa smalle gangen trucks worden ingezet voor geautomatiseerd goederentransport in de smalle gangen van hoogbouw magazijnen. Palletten en containers tot 1350 Kg kunnen tot 8 meter hoog getild worden.

 

 

>>  hefhoogte tot 8 meter

>>  transport van ladingen in hoogbouw magazijnen

>>  counterbalanced oplossing

Movanis | Mijnwerkerslaan 14 - 3550 Heusden-Zolder - Belgium | Tel +32 11 71 10 70