U bent hier

Oplossingen

Movanis ontwikkelt AGV systemen  (Automatisch Geleide Voertuigen)  voor logistieke toepassingen, indoor en outdoor. We transformeren standaard pallet trucks, heftrucks en trekkers in betrouwbare, nauwkeurige en volledig automatische transport systemen voor uw magazijn of werkvloer.

AGV vorklift is de oplossing voor automatisch transport in uw magazijn
   

Movanis kraansturingen  zijn modulaire systemen, specifiek ontwikkeld voor de automatisatie van kranen.  Movanis verhoogt de snelheid, veiligheid en functionaliteit van rolbruggen, portaalkranen en havenkranen. Het systeem kan geïntegreerd worden in nieuwe kranen, maar ook bestaande kranen kunnen een update krijgen van ons systeem.

EasySway is het ideal kraansturing systeem voor de automatisatie van kranen en rolbruggen.
   
Movanis ontwikkelt Lithium-ion batterij systemen voor agv's en magazijnvoertuigen. Met een laadbeurt van slechts 10 minuten geven deze onderhoudsvrije batterij systemen voertuigen een autonomie van 2 à 3 uur. Lithium batterijen een efficiënt en duurzaam alternatief voor transportvoertuigen
   

Neem nu contact met ons op via info@movanis.be , we komen graag even bij u langs om te bekijken hoe we u kunnen helpen met uw logistieke automatisatie.

Download Movanis brochure

Movanis | Mijnwerkerslaan 14 - 3550 Heusden-Zolder - Belgium | Tel +32 11 71 10 70